Vánoční kinpárty u příležitosti 2. loterie Strážců Cesty

Ahoj Strážci a Strážkyně,

tímto bych vás všechny chtěla pozvat na Vánoční kinpárty u příležitosti 2. loterie Strážců Cesty, která se bude konat ve čtvrtek 19.12.2013 od 21:00 před kindomem (8 Long Street, Hatton, Bree-land, Homesteads).

Přibližný program kinpárty:

  • 21:00 Divadelní vystoupení v podání Bennbalda & spol.
  • 21:30 Losování loterie
  • 22:00/22:30 Skirm/Raid (bude upřesněno) a volná zábava

Uzávěrka loterie je 16.12.2013, takže nepropásněte tuto jedinečnou šanci, jak získat zajímavé vyhry a případně i darovat do loterie.

Jakékoli dotazy ohledně loterie můžete směrovat online na Hamrewa, případně ingame poštou. Více informací najdete zde: www.strazci-cesty.clanweb.eu/?p=1191

Těšíme se a doufáme v hojnou účast všech (i těch, co si los nekoupili :)

Adenica

 

 

This entry was posted in Kinship novinky. Bookmark the permalink.

10 Responses to Vánoční kinpárty u příležitosti 2. loterie Strážců Cesty

  1. Profile photo of Hamrew Hamrew says:

    Dodatek – pravděpodobně pro Vás připravím hru na bázi geocachingu, kterou bychom dali před samotným začátkem párty, cca na půl hodiny, start ve 20h! Celé se to odehraje v Kraji, prvních pět lidí co to vyhraje získá drobnou finanční odměnu a pokud chcete uspět, nastudujte si trochu, jak se v LOTRO světě hýbou souřadnice při Vašem pohybu;-) Povedlo se mi vymyslet, jak celou hru zorganizovat sám, takže dobrá zpráva pro Ty, které bych jinak žádal o pomoc- budete se moci také zůčastnit:)

  2. Profile photo of Menelrandir Menelrandir says:

    Uvidim, či už budem mať vtedy doma zo servisu comp. Ak áno, tak sa prídem ukázať:)

  3. Profile photo of Hamrew Hamrew says:

    Kdo bude mít zájem si zahrát skupinově nějaké písničky – nechte se od miníků (poptejte se na globalu) naučit co nejvíc nástrojů ať to pak dáváme líp dokupy;-)

Napsat komentář