Výbava pro raid

Abyss of Mordath T2- Postava pro raid

Máme tu nové členy, kteří se ptají, kdy a za jakých podmínek je vhodné se hlásit do raidu, co je potřeba. Zkusím sepsat pár věcí, není to zákon našeho kinu, jen moje subjektivní představa, co by bylo dobré mít, aby byl hráč schopen pomoci a na druhou stranu aby nebyl spíše překážkou.

Bohužel náš kin je nyní v progressu nového raidu, tak nejsme schopni tam nějakou slabší postavu tzn. provést.

http://lotrocs.shivtr.com/ – zde je raidplanner – zde plánujeme raidy, zde i postavy na nižších levelech mohou vypsat nějaký jiný raid. Nevýhoda – nižší zájem endgame hráčů, výhoda – není potřeba plný počet lidí.

Svitky, tokeny, jídlo viz minulý odkaz

1.Level 115 (to že dosáhnete lvl 115, bohužel neznamená, že můžete jít raid na T2, ale hlásit se s nižším lvl je blbost)

2.Gear –

Alespoň

 Udun lokacepostava High-enchanter(elf smith) – záložka …incomparable 330lvl (dle prislusne klassy a typu nakoupit cely equip – vyhodna je cena 420ashes,330ashes)

Equip 330lvl nejméně je nutné mít pro vložení essence č.10 např. empowered abyssal essences

Ashes nafarmit cestou daily – otevírání beden, nebo chodit nové instance 105-115lvl – např. seregost – v instanci je lock na bednu, ale dá se jít znovu se stejnými postavami, nevybírat bedny a pak po zabití posledního bosse přelogovat na jiné postavy a vybrat bedny(jeden vždy musí zůstat v instanci při postupném přelogování)

Ideálně

Udun lokacepostava Keeper of mysteries(vender of rare oddities) – gear 337lvl – dle klassy, nevýhoda cena 1750 ashes jeden kus, pozor není tady helma a plášť – tedy pouze 330lvl – viz výše

Gear taktéž padá z beden 337,338,340lvl

Gear fialový se taky dá sehnat v ruinách ve vedlejším kampu od koňáka – alternativa, nicméně vždy je o jednu díru oslaben, jediná výhoda mi připadá u šperků který nemá díru pro esenci, ale nepočítal jsem to

3.Essence

Udun lokacepostava Quartermaster (gorgoroth crafting vendor) – záložka crafting recipes-empowered abyssal essences – vybrat prislusny recepis (stoji 25 tokenu) – tokeny nasbírat formou questu nebo daily

Essenci je poreba cca 14 – podle equipu

4.Legendárky – first age legendárky 100lvl – vždy pro kažkou klassu 2, nutno vymaxovat za pomoci empowerment svitku, starlitu a remebrance(zvyší o 1 slot) – po vymaxování udělat imbue, po imbue je potřeby mraky a mraky empowerment a starlitu. Konečný limit je lvl 536, 7 legacies, 69lvl, do toho runy a settingy – zde odkazuji na lotro forum stránky nebo nějaký jiný odkaz.  P.S. Nezapomeňte na vložení titulu do legendárky – dá se sehnat např. v Minas Tirith dole u brány je NPC(kde jsou odměny za raid)

  1. Traity

– Class traity – 88 (myslím) – hezký odkaz jak je získat -http://dadislotroguides.com/aria-of-valar-trait-points-virtues-gear/

Jak natraitovat postavu – viz lotro forum

Virtues – maximum 20lvl – nejhorší farma

  1. Znalost klassy a role v raidu – toto se nedá naučit teoreticky, chce to cvik a praxi, doporučuji chodit postavy i low level instance či raidy, co se zrovna vypisuje ve World kanálu, jasně nic kloudného Vám nepadne, ale ty zkušenosti jsou k nezaplacení. Samozřejmě se dá vždy na něco zeptat v kinu dané postavy, která je endgame, každý je Vám schopen něco poradit(v rámci vymezeného času).

 

Snad jsem nic nevynechal.

Rafa.

This entry was posted in Rady a Tipy. Bookmark the permalink.

One Response to Výbava pro raid

Napsat komentář